Forretningsenheder

Siden 2009 har vi genbrugt CPE’s, set-top-boxe og andre modems for telekombranchen. Vi tester, renser, reparerer og pakker udstyret så det passer til den enkelte virksomheds logistik og procurement set-up.

En full-service IT virksomhed, der vil indføre cirkulær økonomi i hele værdikæden, i hele branchen. Vi vil tage fuldt ansvar for al hardware vi håndterer, også efter den ikke bliver brugt som PC længere – en PC indeholder mange metaller og mineraler og derudover en masse plast; derfor er det vigtigt, at denne branche bevæger sig i en mere cirkulær retning.

Vi er servicepartner for producenter og forhandlere af elektroniske forbruger produkter, såsom kaffemaskiner, støvsugere og køkkenmaskiner. Udover at udføre reparationer og vedligeholdende service, hjælper vi med at genbruge så meget som muligt af alle dele af det enkelte produkt – plastik, printplader, metal og ledninger kan alle indgå direkte i produktionen af et nyt produkt. Fra 2020 vil vi kun bruge el-biler til udkørende teknisk service.

Turisme er i dag set som en belastning for klimaet og mange samfund – men hvis turismebranchen vil modernisere sig og derved gøre det nemt for turister at tage de bæredygtige valg, kan turisme blive en katalysator for global grøn omstilling – MatKon Travel vil give sit bidrag til dette.

Kontaktinformation

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktinformationer, eller ved at benytte kontaktformularen.

Måløv Byvej 229K, 2760 Måløv

matkon@matkon.com

Hverdage kl. 09-16

Ved henvendelse på mail bestræber vi os på, at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os