Job

Vi vil gerne give jobansøgere et indblik i, hvad det vil sige at være en del af MatKon – kulturen, mulighederne og menneskerne. Vi håber at vi med nedenstående, kan give den interesserede en chance for at vide, hvad han eller hun går ind til og lidt om, hvad vi vil stå for og hvilken adfærd vi ønsker af hinanden:

Vi ønsker at alle kan begynde i MatKon med samme udgangspunkt, uanset stilling. Alle led af virksomheden skal arbejde i samme retning – det kræver vilje til uafbrudt samarbejde og forståelse – Vi lytter, lære, deler og giver plads til hinanden – disse værdier gælder både i intern og ekstern kommunikation. Det er grundlæggende for hvordan vi håndtere vores kunder, opgaver, kolleger og forretningsmuligheder – mennesker er vores mest værdifulde aktiv.

Vi som virksomhed kan kun lykkes, uanset forretningsidé eller tekniske løsninger, hvis vi lykkes internt. Nøglen til dette, er adfærd. En adfærd som afgiver positive, engagerede og åbne kolleger, som kan se styrken i ét hold, fremfor mange individualister. Derfor arbejder MatKon løbende med at forbedrer holdånden og motivationen blandt alle, til at ville lykkedes med kolleger, leve op til vores værdier og strategier og forbedrer dem hvis nødvendigt. – Af samme grund, tager vi også vores ansættelsesesprocesser seriøst og vil altid lægge mest vægt på adfærd, til selve jobsamtalen.

Uanset om MatKon aktivt søger nye ansatte for nuværende, eller ej, er du meget velkommen til at sende os en ansøgning, hvis du virkelig mener at MatKon lyder som et sted for dig – vi er altid interesseret i at udvide vores horisont og netværk, af engagerede mennesker.

Ansøgning sker ved at bruge formularen i højre side af skærmen, eller ved at sende en mail til job@matkon.com





Kontaktinformation

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktinformationer, eller ved at benytte kontaktformularen.

Måløv Byvej 229K, 2760 Måløv

matkon@matkon.com

Hverdage kl. 09-16

Ved henvendelse på mail bestræber vi os på, at svare indenfor 1-2 hverdage.

Kontakt os